Известие

Collapse
No announcement yet.

За масленни пари? дали има клапан или нещо друго?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За масленни пари? дали има клапан или нещо друго?

дали има клапан или нещо друго? На снимката съм отбелязал отвора. Виждам че е запушен но при мен е отворен.
    Който има мнение моля да пише БЛАГОДАРЯ!.
    Attached Files

Трябва да е така както е на снимката,във противен случаи колата ти трябва да държи високи обороти!Така ли е?
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

оборотите са нормални но струва ми се че повече шуми двигателя

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

един колега твърди че клапан не е имало но трябвало да има шайба за намалене на отвора? дали е така? той не е виждал.

Comment

Това си е точно клапанче със една съчма и една пружинка вътре,и не го бараи.Няма как да шуми двигатела повече от него.Не се занимаваи повече със него.Ако тръгнеш да го ръчкаш нещо и да изгубиш някое от трите неща вътре тогава вече ще почнеш да се чудиш защо са ти високи оборотите.

Comment

аз нямам нищо, само отвор

Comment

ако може го снимаш , ще е доста по добре. Че и на мен ми стана интересно как изглежда този "отвор".
            Може ти да го виждаш отвор , но вътре да е затапено? Оборотите на свободен ход са ти под/до 1000 оборота, нали? (при загрял мотор)

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
            AR 155 2.0 16v SUPER
            Toyota Corolla 2014 S Premium
            Moskvich 2140

Comment

На по-горната снимка се вижда шайба която при мен я няма, съмнявам се че е паднала, утре ще снимам.

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

Върха на отверката влиза около2см.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Забелязах че оборотите са малко над 1000-до1100

Comment

Е те това дето го има на горната снимка трябва да го има и при теб освен ако не е останало по навътре като си бъркал със отверката.Друг път недеи да бъркаш там.И все пак няма да е лошо да пуснеш снимка както ти каза колегата по горе да видим какво е при теб а и да знаят другите къде да не се занимават по колата защото на това клапанче няма какво да му се развали.

Comment

Намерих шайбата, изкривена и заседнала в отдушника(който влиза в капака на клапаните). Неможах да направя снимка, утре като извадя дроселнототяло ще го снимам.

Comment

това е нещо като клапан, има пружинка и метален диск (може да влиза въздух но не-излиза)-(1стотинка пасва идеално), за да не излиза диска към маркуча, има шайба -набита в тялото в което влиза маркуча.

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Намерих всички части сега ще търся начин да ги събера.

Comment

Working...
                    X